Infolex Webshop

Eldom VÍZMELEGÍTŐ ÁTFOLYÓS (BETA 7 C)

Gyártó:
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX244307

Leírás

ELDOM Beta 7 fürdőszobai elektromos átfolyós vízmelegítő 6,5 kW (3,5 kW + 3,0 kW kapcsolható) teljesítménnyel, alapfelszereltségben kádtöltő kifolyószárral és zuhanyfejjel. Fürdőszobai telepítésre előkészítve, "A energia hatékonysági" besorolással. Stílusos megjelenés, egyszerű és biztonságos üzemeltetés, hosszú élettartam.

 

?ELDOM Beta 7 átfolyós elektromos vízmelegítő kádtöltő kifolyószárral és zuhanyfejjel (6,5 kW) 
Az Eldom átfolyós vízmelegítők fejlesztésekor a legfontosabb szempont, hogy a szokásos elektromos háztartási vízmelegítőktől elvárható versenyképes és kedvező ár mellett egy jól használható és gazdaságosan üzemeltethető készüléket kínáljanak. A berendezés kétlépcsős 3,5 + 3,0 kW = 6,5 kW teljesítmény kapcsolási lehetőséggel rendelkezik.
A kis befoglaló méreteinek köszönhetően minimális a helyigénye, kisméretű fürdőszobákban is könnyen elhelyezhető.
Kizárólag a meleg víz kivét során fogyaszt elektromos áramot, vagyis a hagyományos tárolós elvű villany bojlerekkel szemben a felmelegített forró víz a tárolás során nem hűl, így Ön nem veszít energiát és pénzt. A berendezés A energia hatékonysági osztályozással rendelkezik.

Az ELDOM Beta 7 átfolyós rendszerű elektromos vízmelegítőt jellemzően fürdőszobai használati meleg víz előállításra tervezték, melynek üzemeltetéséhez elégséges egy 230 Volt-os egyfázisú elektromos és 1/2"-os hálózati friss víz csatlakozás. Használatát különösen kényelmessé teszi, hogy a berendezés alapfelszereltségben kádtöltő kifolyószárral, zuhanyfejjel és a zuhanyfej fali tartóelemmel is felszerelt, mely két felhasználási mód között egy váltókapcsolóval választhat. 
A kiváló minőségű beépített alkatrészeknek és a tartálytest belső zománc felület védelmének köszönhetően az ELDOM meleg víz tároló hosszú élettartamot és a lehető legalacsonyabb energiafogyasztást biztosítja. 

A tartály alapfelszereltségként minden, az üzemeltetéshez szükséges részegységgel vagy kiegészítővel rendelkezik. Mint például beépített kifolyószár és zuhanyrózsa flexibilis zuhanycsővel. A vízmelegítő elé nem szükséges túlnyomás esetére biztonsági szelepet beépítenie, mert az alapfelszereltségű membrános szelep 8 bar nyomásig képes az esetleges túlnyomás ellen a berendezést biztosítani. Megvilágított 2 db vízálló teljesítmény kapcsoló, kétlépcsős teljesítmény kapcsolási lehetőséggel, 3,5 kW + 3,0 kW, maximum 6,5 kW teljesítménnyel.

A vízmelegítő négy szintű beépített védelemmel rendelkezik.

Érintésvédelem, melynek keretében a berendezés összes fém és vezető alkatrésze védőföldeléssel rendelkezik.

Víz túlfűtése elleni védelem, beépített termikus biztonsági termosztáttal, hőkorlátozóval, mely a maximális hőmérséklet elérése után megszakítja az eszköz áramellátását.

Víznyomás esése esetén aktíválódó védelem, mely csökkenő víznyomás vagy víz jelenlétének hiánya esetén oldja a fűtőelem áramellátását és nem engedi a fűtőelem túlmelegedését, megrongálódását. Üzemi víznyomás tartomány 2-8 bar.

Védelem a túlzott nyomás ellen, az eszközök beépített membrán szeleppel rendelkeznek, amely megóvja a berendezést a víztartályban lévő nyomás egy bizonyos érték fölé való emelkedéstől. Ebben az esetben a szelepmembrán átenged és a víz kifolyik a vízmelegítőből.

Az ?Eldom Beta 7 átfolyós elektromos vízmelegítők alapfelszereltsége: 

  • Tartály test belső zománc felület védelemmel, egykaros csapteleppel és kifolyó szárral, a friss hideg víz csatlakozóra való közvetlen rákötésre kialakítva (1/2")
  • 2 év garancia a tartálytest hegesztési minőségére, vízszivárgására és 1 év garancia az elektromos komponensekre

Műszaki adatok




FOGYASZTÓI GARANCIA:

A fogyasztói szerződés keretében, bruttó eladási árhoz igazodva, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján a jótállás időtartama:
a) 10 000 forintot elérő, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
b) 250 000 forint eladási ár felett három év.
10.000 forintot el nem érő áru fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.

Fentiektől eltérően a gyártó többletkötelezettséget vállalhat a jótállási időtartam vonatkozásában.
Fogyasztó csak természetes személy lehet. Cég vagy bármilyen más szervezet nem minősül fogyasztónak.


Nettó: 36 354 Ft

Bruttó: 46 170 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Ariston FORRÓVÍZTÁROLÓ (AN RS 10U EU)

Ariston FORRÓVÍZTÁROLÓ (AN RS 10U EU)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
36 874 Ft
Bruttó
46 830 Ft

Ariston FORRÓVÍZTÁROLÓ (AN LUX 6 OR)

Ariston FORRÓVÍZTÁROLÓ (AN LUX 6 OR)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
33 992 Ft
Bruttó
43 170 Ft

Ariston FORRÓVÍZTÁROLÓ (AN RS 10/3 EU)

Ariston FORRÓVÍZTÁROLÓ (AN RS 10/3 EU)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
36 874 Ft
Bruttó
46 830 Ft

Eldom VÍZMELEGÍTŐ ÁTFOLYÓS (BETA 7 C)

Eldom VÍZMELEGÍTŐ ÁTFOLYÓS (BETA 7 C)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
36 354 Ft
Bruttó
46 170 Ft

Eldom VÍZMELEGÍTŐ ÁTFOLYÓS (E41)

Eldom VÍZMELEGÍTŐ ÁTFOLYÓS (E41)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
37 252 Ft
Bruttó
47 310 Ft